Inquiry
Form loading...

Shërbimet tonaFALEMINDERIT

rreth neshFALEMINDERIT

Amasia Group Inc është i përkushtuar të ofrojë shërbime logjistike mbarëkombëtare dhe zgjidhje si transporti i mallrave oqean, transporti ajror, kamionët, zhdoganimi, magazinimi për klientët në mbarë botën. Ne synojmë që ngarkesa të dërgohet shpejt, në mënyrë të sigurt dhe ekonomike në destinacionet.

Lexo më shumë
rrëshqitje1
rreth-përshk
wuinun4jm4
010203

PSE NA ZGJODHET NEFALEMINDERIT

Bashkëpunoni me kompanitë e transportit HMM EMC COSCO etj.
500 transportuesit kryesorë të linjës Kinë-SHBA NVOCC në 2023.
24/7 online.
32+ vjet përvojë transporti.
5+ zyra në mbarë botën.

Kooperativa jonëFALEMINDERIT

Lajmet e funditFALEMINDERIT