Inquiry
Form loading...
Operacionet e shpërndarjes së transportit pa probleme: Ruajtja e transportit të besueshëm të mallrave

Shërbimi

Operacionet e shpërndarjes së transportit pa probleme: Ruajtja e transportit të besueshëm të mallrave

Amasia Group është e specializuar në shërbimet e shpërndarjes së kamionëve që plotësojnë një gamë të ndryshme nevojash për transport mallrash.

● Ngarkesa e plotë e kamionit (FTL)

Më pak se ngarkesa me kamion (LTL)

Dorëzimi standard ose i përshpejtuar

    Dorëzimi i kamionëve

    Amasia Group është e specializuar në shërbimet e shpërndarjes së kamionëve që plotësojnë një gamë të ndryshme nevojash për transport mallrash.

    Hyrje të mëtejshme në shërbimet tona të shpërndarjes së kamionëve

    Nëse jeni në kërkim të një partneri të besuar për të trajtuar nevojat tuaja për dërgimin e kamionëve në Shtetet e Bashkuara, ekipi ynë është gati të ndihmojë. Na kontaktoni për të mësuar më shumë se si mund të thjeshtojmë proceset tuaja të transportit dhe logjistikës.