Inquiry
Form loading...

Нашите услугиВИ БЛАГОДАРАМ

за насВИ БЛАГОДАРАМ

Amasia Group Inc е посветена на обезбедување на национално ниво логистичка услуга и решение како океански товар, воздушен товар, камионски транспорт, царинење, складирање на клиенти низ целиот свет. Наша цел е товарот да биде достапен брзо, безбедно и економично до дестинациите.

Прочитај повеќе
слајд 1
околу-опис
wuinun4jm4
010203

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАСВИ БЛАГОДАРАМ

Соработувајте со превозните компании HMM EMC COSCO итн.
Топ 500 шпедитери на линијата NVOCC од Кина и САД во 2023 година.
24/7 онлајн.
32+ години искуство со испорака.
5+ канцеларии ширум светот.

Нашата задругаВИ БЛАГОДАРАМ

Последни вестиВИ БЛАГОДАРАМ

Поморскиот пазар се соочува со недостиг од простор на многу правци! Поморскиот пазар се соочува со недостиг од простор на многу правци!
09
2023-11-30

Поморскиот пазар се соочува со недостиг од простор на многу правци!

Намалувањето на капацитетот за испорака на бродските компании е ефективно

Многу шпедитери рекоа дека иако има многу линии со полн капацитет, во основа ова е причината поради која компаниите за линиски превоз го намалија капацитетот на бродовите. „Линерските компании се надеваат дека ќе ги зголемат цените на товарот за следната година (долгорочно здружување), така што ќе го намалат капацитетот за испорака и ќе ги зголемат цените на превозот на крајот на годината“.

Шпедитер понатаму изјавил дека поради фактот што експлозијата била изработена вештачки, тоа не е реално зголемување на обемот на товарот. Што се однесува до сегашното ниво на експлозија, шпедитерот откри: „Тоа е само малку повеќе од нормалното, не премногу.

Прочитај повеќе